top of page
  Raw Paleo 
Természetes eledel ami  teljeskörűen igazodik a kutya igényeihez, korától, méretétől és temperamentumától függetlenül, az egészségét szem előtt tartva.
Capture1.JPG
Capture2.JPG

A LEGJOBB A RAW PALEO -TÓL
MAGAS HÚSTARTALOM

Fehérjében gazdag recepúra, amely a kutya életkorától és méretétől függetlenül segít a megfelelő és egészséges fejlődésben.

FELNŐTT KUTYÁK

A Raw Paleo Adult Dog teljes értékű és tökéletesen kiegyensúlyozott eledel 1-5 éves (nagytestű kutyák), illetve 1-6 éves (kistestű kutyák) felnőtt kutyák számára. Gabonamentes recept egyben mono-fehérje formula, ami azt jelenti, hogy az állati eredetű összetevők egyetlen fehérjeforrásból származnak. Tartósítószer mentes.

wet-food-2.png
Nedves eledel
KÖLYÖKKUTYÁK

A Raw Paleo Puppy  teljes értékű és tökéletesen kiegyensúlyozott eledel kölyökkutyák számára az elválasztástól a felnőtt korig (körülbelül 1 év körül). A vemhes és szoptató szukák táplálkozási igényeit is kielégíti. Gabonamentes recept egyben mono-fehérje formula, így az állati eredetű összetevők egyetlen fehérjeforrásból, származnak. 
Tartósítószer mentes.

wet-food-1.png

A RAW PALEO eledelek a legmagasabb minőségű fehérjéket tartalmazzák, akár 80 gramm pulyka 100 gramm eledelben.

A RAW PALEO monoprotein változatok egyetlen állati fehérjeforrást jelentenek, ami csökkenti az eleség intolerancia kockázatát.

Capture2.JPG
SPECIÁLIS
RECEPT

Ezek a kutyák és macskák valódi szükségletei életük minden szakaszában. Nincsenek felesleges töltelékanyagok, kiváló minőségű összetevők - ez a RAW PALEO®.

 HAMAROSAN 
MINI FELNŐTT KUTYÁK 8 Kg
 

Teljes értékű és kiegyensúlyozott eledel mini méretű (8 testömegkilogram alatti) felnőtt kutyák 1-7 éves életkorig. Az eledel egyedülálló ízletessége a friss alapanyagok - hús és zöldségek – felhasználásában rejlik.
Gabona és tartósítószer mentes.

dry-food-adult.png
KÖLYÖKKUTYÁK

A Raw Paleo Puppy Large Breed teljes értékű és kiegyensúlyozott eledel nagytestű kölyökkutyák számára (felnőtt testtömegük meghaladja a 25 kg-ot), elválasztástól 18 hónapos korig. Az eledel  gabonamentes és monoprotein, ami azt jelenti, hogy az egyetlen fehérjeforrás a marhahús.  

dry-food-puppy.png
 ÚJDONSÁG 

Az egyes eledelek összetételét a dietetika, a kinológia és a felinológia szakemberei készítik.

diego4b.jpg
diego3b (1).jpg
IMG_E4893.JPG

Miért olyan fontosak a funkcionális kiegésztők a kutyatápban?

Egy jó állateledelnek nem csak tápanyagokat (fehérjéket, zsírokat, szénhidrátokat, ásványi anyagokat és vitaminokat) kell tartalmaznia. Szükség van növényi eredetű biológiailag aktív anyagokra (más néven funkcionális adalékanyagokra) is. Fontos egészségjavító hatással bírnak: támogatják az állatok növekedését és fejlődését életkortól függetlenül.

mos.png

MOS (mannan-oligoszacharidok)

Növelik az antitestek mennyiségét a bélcsatorna felületén. Ily módon segítik elő a gyomor-bél traktus hatékonyabb védelmét a baktériumok ellen.

dnafin.png

Dokozahexaénsav (DHA)

Segíti az idegszövet fejlődését a kiskutya látásának kialakulásakor. Fontos szerepet játszik az idegrendszer megfelelő működésében és biztosítja annak hatékonyságát.

bk.png

Enterococcus Faecium baktériumok

Támogatják az egészséges gastrointestinalis mikroflóra kialakulását. Elősegítik a bélsár állagának normalizálását, támogatják az emésztést.

Icons_All_Pages_raw-cat_16.png

Borágó olaj

Támogatja a bőr és a szőr megfelelő állapotát. 

Alkotóeleme annak a védő barriernek, amely akadályt képez az allergének behatolása ellen.

glu-i-ekstr.png

Glükózamin és kondroitin

Támogatja az ízületek hatékony működését. Ez az ízületi porc két legismertebb alkotóeleme.

glu-i-ekstr.png

Zöldkagyló

(Perna Canaliculis) kivonat

Egyaránt fontos osteoartikuláris gyulladásban szenvedő idősebb kutyáknak, illetve növekedésben lévő kutyáknak is (különösen nagytestű kutyák esetén).

fos.png

FOS (frukto-oligoszacharidok)

Javítják a bélsár állagát, csökkentik a puffadást és stimulálják a bélben élő baktériumokat és fokozzák a tápanyagok termelését a bélsejtekben.

Icons_All_Pages_raw-cat_15.png

Lazacolaj

Az omega 3 zsírsavak egyik leggazdagabb forrása. Erős gyulladásgátló hatással rendelkezik.

bottom of page